Home

BEAUTY BUSINESS ACADEMY

 

 

VOOR WIE?

De Beauty Business Academy is een opleiding voor ondernemers in de beauty branche, die verder willen groeien. De opleiding is opgebouwd uit modules die los te volgen zijn.

• Wil je meer uit jezelf en je bedrijf halen?
• Wil jij je onderscheiden en je doelen bereiken?
• Wil jij een betere focus ?
• Zoek jij tools om klanten te vinden en binden?

Dan is de Beauty Business Academie op je lijf geschreven! De opleiding is branche-breed: van kapsalon tot huidverzorginginstituut. Voor iedereen die toekomstgericht wil ondernemen in de beauty branche!

DIRECT TOEPASBAAR

De ervaren trainers van de Beauty Business Academy zijn de grootste experts in hun vakgebied. Ze hebben veel theoretische bagage maar vooral een flink pak praktijkervaring. Ze geven je inzicht in jezelf en in de commerciële en organisatorische processen van je bedrijf. Je leert een visie te ontwikkelen en deze te vertalen naar een strategie. Je vergroot je inzicht in het managen van je bedrijf. En krijgt ideeën aangereikt om met meer succes marketing te voeren.

INITIATIEF

De Beauty Business Academy is een initiatief van Mardge Pascaud. Haar droom en doel is de beauty sector te professionaliseren en te innoveren.

WERKWIJZE

De inhoud van de opleiding is direct toepasbaar.  Zowel in je bedrijf als in je persoonlijke groei.

JOUW INVESTERING IN TIJD

We zijn ons bewust dat een opleiding volgen een behoorlijke investering vraagt van je schaarse tijd. Daar houden we bij de Beauty Business Academy rekening mee! Een module ziet er als volgt uit :

Stap 1 : 1 groeps-lesdag op locatie in Amerongen
Stap 2 : Opdracht thuis uitwerken
Stap 3 : Persoonlijke feedback van trainer d.m.v. een skype- of telefoongesprek
Stap 4 : Beoordeling voor certificaat

KOSTEN

De kosten bedragen € 499,- excl. btw per module. Besluit je je voor alle 4 de modules in te schrijven en betaal je in één keer, dan krijg je een korting van € 200,-.